Cocktail Audio™ UK Support Forum

|| www.facebook.com/CocktailAudioUK || www.cocktailaudio.co.uk || www.trustpilot.com/review/cocktailaudio.co.uk ||
It is currently Thu Nov 23, 2017 3:39 am

All times are UTC


Untitled Document

Forum rules


Please don't create ANOTHER topic of a question that already exists look for an akin posts/forum.
For example 'App streaming' will be best posted under 'Supported Apps: '.
Any duplicate posts will be deleted without a reply.
This will make it easier for other users' to find solutions to their queries.



Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: 0.9.6.7b Web Gui
PostPosted: Sat Jan 03, 2015 10:57 am 
Offline

Joined: Sun Mar 23, 2014 10:41 am
Posts: 10
This version has been working fine but when I use it today I get a "No valid Param" comment on the Edit part of the Album view. Anyone else seeing this or have an idea how to correct? I've tried a Reinstall of the Web Gui but no change. X10 itself seems to be working fine.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: 0.9.6.7b Web Gui
PostPosted: Sun Jan 04, 2015 11:18 pm 
Offline

Joined: Sun Sep 15, 2013 11:35 pm
Posts: 68
Probably have no data on the hdd or the directory that is being read.
Check to see if you are accessing the hdd or another drive (with the reinstallation) eg. USB1...
It could also be slowwwwwww connection to the HDD, due to a slow network (Use a cable connection if possible).


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: 0.9.6.7b Web Gui
PostPosted: Mon Jan 05, 2015 2:05 pm 
Offline

Joined: Sun Mar 23, 2014 10:41 am
Posts: 10
Thanks for the suggestion but all the other functions in 0.9.6.7b are working normally so this is probably not the solution - it's just the Edit part of the Album listing that's the problem. The alternative Web Gui works fine as well (although I prefer the older 0.9.6.7b hence the need to sort it if possible). Any other suggested resolutions gratefully received.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: 0.9.6.7b Web Gui
PostPosted: Mon Jan 05, 2015 5:01 pm 
Offline

Joined: Sun Jun 24, 2012 6:12 am
Posts: 314
The php function isn't able to retrieve the data, try & repair the musicdb by running the recovery & reinstall the php scripts.
Also try updating via the browser and see ... :idea:


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: 0.9.6.7b Web Gui
PostPosted: Wed Jan 07, 2015 8:35 am 
Offline

Joined: Sun Mar 23, 2014 10:41 am
Posts: 10
Thanks for your suggestions. I've tried them out but no change at all. If you have any others I'd be pleased to see them. It's so frustrating. I had the device for more than two years and this is the first time the Web Gui has presented any kind of problem. I didn't change anything on my device so unless it happened through some kind of automatic update I don't know why it's stopped working. Do you think that a roll back from 1793 might help?


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: 0.9.6.7b Web Gui
PostPosted: Wed Jan 07, 2015 12:55 pm 
Offline

Joined: Tue Jan 03, 2012 11:38 am
Posts: 74
bcstand wrote:
Thanks for your suggestions. I've tried them out but no change at all. If you have any others I'd be pleased to see them. It's so frustrating. I had the device for more than two years and this is the first time the Web Gui has presented any kind of problem. I didn't change anything on my device so unless it happened through some kind of automatic update I don't know why it's stopped working. Do you think that a roll back from 1793 might help?


Clearing your browser cache sometimes helps with WebGui problems.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: 0.9.6.7b Web Gui
PostPosted: Wed Jan 07, 2015 3:22 pm 
Offline

Joined: Sun Mar 23, 2014 10:41 am
Posts: 10
Thank you! Not sure now at what stage it was fixed but cleared the cache as you suggested and it's now working again. :) Sometimes it's the simplest things!


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron