Cocktail Audio™ UK Support Forum

|| www.facebook.com/CocktailAudioUK || www.cocktailaudio.co.uk || www.trustpilot.com/review/cocktailaudio.co.uk ||
It is currently Tue Nov 21, 2017 2:36 am

All times are UTC


Untitled Document

Forum rules


Please don't create ANOTHER topic of a question that already exists look for an akin posts/forum.
For example 'App streaming' will be best posted under 'Supported Apps: '.
Any duplicate posts will be deleted without a reply.
This will make it easier for other users' to find solutions to their queries.



Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Jun 26, 2017 8:08 am 
Offline

Joined: Tue Aug 16, 2011 9:23 am
Posts: 63
Location: U.K.
As the title implies the remote control on my web interface GUI does not control my X10, I cannot work out why I am using a laptop loaded with Linux the GUI interface lets me select music from my DB and play it with all the functions within it but not with the remote control feature.
Some advice please.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Sun Oct 01, 2017 10:47 am 
Offline

Joined: Thu Jul 05, 2012 10:30 am
Posts: 29
I have this problem too. While never totally reliable, the GUI has completely given up. Try an earlier version?


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron