Cocktail Audio™ UK Support Forum

|| www.facebook.com/CocktailAudioUK || www.cocktailaudio.co.uk || www.trustpilot.com/review/cocktailaudio.co.uk ||
It is currently Wed Nov 13, 2019 9:10 pm

All times are UTC


Untitled Document

Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Sun Oct 09, 2016 7:38 pm 
Offline

Joined: Mon Feb 15, 2016 11:45 pm
Posts: 27
Hello,
In the last couple of weeks, I have been riping some dozens of albums (into .wav). The precess was smooth and apparently without any trouble. But after a closer examination, some tracks are missing!

Every 5 or 6 albums there appears one with one or two missing tracks. I have tried a DB Recovery and it resulted in all the existing, but MusicDB-missing, .wav files being "moved" (to a folder of "moved" .wav tracks).

This is very annoying, more so as I do not know how to add a track to an existing album (I will ask about this in another thread).

Is this a known problem? Or is it only me who suffers this bug?

Thanks in advance for any info.

_________________
EVR.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron