Cocktail Audio™ UK Support Forum

|| www.facebook.com/CocktailAudioUK || www.cocktailaudio.co.uk || www.trustpilot.com/review/cocktailaudio.co.uk ||
It is currently Tue Sep 26, 2017 7:30 am

All times are UTC


Untitled Document

Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Oct 14, 2014 8:30 am 
Offline

Joined: Sun Jun 29, 2014 5:50 pm
Posts: 1
I have several Albums which just show the 'Cover' blank rather than the actual album cover image. I have tried reassigning them both from a Google search and using a USB drive containing the required image, and still they don't show. Any suggestions as to how I can get the images to show?

Cheers


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue Oct 14, 2014 6:21 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Aug 10, 2011 10:45 am
Posts: 881
1. Do you mean at the display mode? - Album View option
or
2. During play back? - Press "I" info for option during the playback.

Also make sure you embed the art from the album display mode else it will probably only embed just the selected track(s).

Eg.
a. Display by Album (Press Menu/Album)
b. Albums -> Verdi Overtures..., Live Met Concert (James Levine)..., Mozart Piano Concerto No 21 ..., Chopin Sonata ...,
c. Select an Album (Live Met Concert)
d. Press Menu/Cover Art/Search....
e. Choose Art/OK....
f. Done (this will affect the album & all related tracks)

Hence when you select to play, it will display the cover art (press info for options).

Hope that makes sense. :)


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron