Cocktail Audio™ UK Support Forum

|| www.facebook.com/CocktailAudioUK || www.cocktailaudio.co.uk || www.trustpilot.com/review/cocktailaudio.co.uk ||
It is currently Wed May 23, 2018 10:56 am

All times are UTC


Untitled Document

Forum rules


Please don't create a topic for JUST any question, look for an akin post/forum.
For example 'PHP scripts' or webinterface issues will be best posted under 'Web-Interface related Forum'.
Any duplicate posts will be deleted without a reply.
This will make it easier for other users to find the solutions to their queries.



Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Album art not working
PostPosted: Sun Feb 04, 2018 12:26 pm 
Offline

Joined: Sun May 06, 2012 11:24 am
Posts: 8
I have the x10 and the album art is not working anymore. I get the following message

Warning: file_get_contents(http://www.amazon.com/gp/search?search- ... evancerank) [function.file-get-contents]: failed to open stream: Unable to find the socket transport "ssl" - did you forget to enable it when you configured PHP? in /mnt/hdd1/.http/htdocs/nov/nov_DBTool/inc/inc.functions.php on line 593
No matching picture found at amazon

Can anyone help?


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Feb 05, 2018 6:36 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Aug 10, 2011 10:45 am
Posts: 890
Its just the php message for failing to open the stream & also the file could be missing.
Have you tried tagging the song(s) or the problem album another way?


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: