Cocktail Audio™ UK Support Forum

|| www.facebook.com/CocktailAudioUK || www.cocktailaudio.co.uk || www.trustpilot.com/review/cocktailaudio.co.uk ||
It is currently Wed Nov 22, 2017 1:46 am

All times are UTC


Untitled Document

Forum rules


Please don't create a topic for JUST any question, look for an akin post/forum.
For example 'PHP scripts' or webinterface issues will be best posted under 'Web-Interface related Forum'.
Any duplicate posts will be deleted without a reply.
This will make it easier for other users to find the solutions to their queries.



Post new topic  [ 230 topics ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Next
 Topics   Author   Replies   Views   Last post 
Announcements
No unread posts Poll: Cocktail Audio X10 - POLL 1 (Please Cast Your Vote)

[ Go to pageGo to page: 1, 2, 3 ]

Admin

25

91812

Thu Mar 17, 2016 9:04 am

longshanks View the latest post

No unread posts Pinboard-style: PINTEREST Cocktail Audio

Admin

0

16216

Fri Sep 20, 2013 11:48 pm

Admin View the latest post

No unread posts Poll: Cocktail Audio Pro X100 - (POLL) (Please Cast Your Vote)

Admin

6

66775

Wed Aug 09, 2017 2:49 pm

FarrUK View the latest post

Topics
No unread posts Ticking noise

Norfolk38

9

2183

Mon Aug 11, 2014 1:19 pm

MusicBod View the latest post

No unread posts X30 issues - quarter display and asking for setup wizard

rossman

2

1048

Sat Aug 02, 2014 4:52 pm

rossman View the latest post

No unread posts CD won't eject after ripping

[ Go to pageGo to page: 1, 2 ]

SteveWD

15

3309

Mon Jul 21, 2014 10:50 pm

freemartial View the latest post

No unread posts X10 Setup Wizard after every boot

pd101

1

1040

Sun Jul 20, 2014 7:37 pm

stane View the latest post

No unread posts X10 not responding to remote for certain functions.

TonyS

2

1243

Sun Jul 20, 2014 7:29 pm

MusicSmart View the latest post

No unread posts Curtailed mp3 tracks on X10

[ Go to pageGo to page: 1, 2 ]

malcolm

13

3022

Mon Jun 30, 2014 10:42 am

Admin View the latest post

No unread posts Auto Shutdown X10 r1760

RobHam

3

1298

Tue May 20, 2014 10:38 pm

tech1a View the latest post

No unread posts Infrared codes

OldRocker

1

1071

Thu May 15, 2014 5:26 pm

Admin View the latest post

No unread posts Converting Formats

[ Go to pageGo to page: 1, 2 ]

marb

10

3110

Fri May 09, 2014 10:16 pm

MusicLaScala View the latest post

No unread posts X10 shut down

longshanks

2

1278

Sun Apr 27, 2014 8:21 am

Snakeplex View the latest post

No unread posts Suggestions please

tapir47

3

1265

Sat Apr 26, 2014 12:03 am

Admin View the latest post

No unread posts Time format

tapir47

1

991

Fri Apr 25, 2014 5:05 pm

tapir47 View the latest post

No unread posts Now my X10 doesn't work

[ Go to pageGo to page: 1, 2 ]

PMR

17

3259

Sun Apr 20, 2014 6:21 am

MelODeon View the latest post

No unread posts Power failure - Query error

gigi1963

4

1682

Mon Apr 14, 2014 8:55 pm

AudioAndrex View the latest post

No unread posts Icon greyed out

Skypilot

1

971

Tue Apr 01, 2014 4:04 pm

FabFreeq View the latest post

No unread posts Backup hangs showing unidentified trac

KenWA

9

2154

Mon Mar 31, 2014 8:29 pm

tech1a View the latest post

No unread posts MusicDB Recovery Observation - X10 R1760

RobHam

2

980

Sat Mar 29, 2014 10:05 pm

RobHam View the latest post

No unread posts Time machine?

Codemangler

2

1060

Tue Mar 25, 2014 8:52 am

Codemangler View the latest post

No unread posts Intermittent scratching sound during playback

[ Go to pageGo to page: 1, 2 ]

Whitehead76

17

3723

Mon Mar 24, 2014 1:52 am

Bertie Bacon View the latest post

No unread posts little or no sound from amp

djcna

3

1125

Thu Mar 20, 2014 7:01 pm

djcna View the latest post

No unread posts X10 DAC comparison

voiceedit

1

898

Tue Mar 18, 2014 2:49 pm

Kimberz View the latest post

No unread posts .idb files

kintommy

8

1635

Wed Mar 05, 2014 10:15 am

kintommy View the latest post

No unread posts Recovery Renamed all my Albums

TpTp

2

1248

Sun Feb 09, 2014 5:52 pm

KenWA View the latest post

No unread posts Trouble, went back to previous firmware, now black screen

timh149

3

1354

Fri Jan 31, 2014 6:56 pm

ajct View the latest post

No unread posts Attachment(s) X30 (r 0042 fw) rip/tag problem and a workaround

[ Go to pageGo to page: 1, 2, 3 ]

gadgetman

20

3989

Thu Jan 23, 2014 11:12 pm

tea4one View the latest post

Display topics from previous:  Sort by  
Post new topic  [ 230 topics ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Next

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


Unread posts Unread posts    No unread posts No unread posts    Announce Announcement
Unread posts [ Popular ] Unread posts [ Popular ]    No unread posts [ Popular ] No unread posts [ Popular ]    Sticky Sticky
Unread posts [ Locked ] Unread posts [ Locked ]    No unread posts [ Locked ] No unread posts [ Locked ]    Moved topic Moved topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron